„REALNO, NE BI BILO FER…“: Elmedin Konaković videom uzvratio bivšem stranačkom kolegi Harisu Zahiragiću...

Zahiragićev bivši stranački kolega Elmedin Konaković ne misli da bi bilo pametno da je Zahiragić kojim slučajem krenuo na Elvedina Okerića.

  • Vijesti

  • 15. Mar. 2024  15. Mar. 2024

  • 6

Sjednica Skupštine Kantona Sarajevo prekinuta je nakon što je u sali došlo do verbalnog incidenta, a potom i naguravanja između zastupnika SDA Harisa Zahiragića i NiP-ovog zastupnika Elvisa Vrete. Sve se dogodilo nakon što je predsjedavajući Skupštine Elvedin Okerić (NiP) ugasio mikrofon Faruku Kapidžiću (SDA) dok je diskutirao o logu Fonda Memorijala KS, te mu poručio da se treba "izviniti porodicama šehida".

-Kada sam krenuo prema Okeriću, kolega Vreto je ustao da me fizički zadrži i spriječi da dođem do stola Predsjedavajućeg, a nakon što sam mu tri puta rekao da me ne dodiruje i da me prestane držati, odgurnuo sam ga od sebe srazmjernom silom, na šta je on reagovao tako što me je udario i uhvatio za vrat - što je zapravo jedini fizički sukob koji se desio. Na svu sreću, nisam reagovao kako je kolega Vreto zaslužio, prije svega jer je on dosta stariji od mene, ali jer inače smatram da je on jedan od pristojnijih zastupnika pozicije, te sam se uspio iskontrolisati, kazao je za „Slobodnu Bosnu“ Haris Zahiragić.

No, Zahiragićev bivši stranački kolega Elmedin Konaković ne misli da bi bilo pametno da je Zahiragić kojim slučajem krenuo na Elvedina Okerića.

Lider Naroda i pravde objavio je video koji prikazuje Okerićeve borilačke sposobnosti uz kratki komentar: „Realno, ne bi bilo fer“!

Šta je sve Zahiragić kazao za „Slobodnu Bosnu o Vreti i Okeriću pročitajte OVDJE!

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...