UJEDINJENJE PET POLITIČKIH PARTIJA: Sastanak probosanskih stranaka u Srebrenici o zajedničkom nastupu na izborima

Na dnevnom redu su finalne aktivnosti o izradi platforme, kao i potpisivanju koalicionog sporazuma.

  • Društvo

  • 16. Nov. 2021  16. Nov. 2021

  • 0

Treći blok okupljen oko probosanskih stranaka iz bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska organizirat će sutra, 17. novembra, u Srebrenici sastanak o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima, finalnim aktivnostima o izradi platforme, kao i potpisivanju koalicionog sporazuma.

Sastanku će prisustvovati predstavnici Stranke demokratske akcije (SDA), Socijaldemokratske partije (SDP), Stranke za BiH, Demokratske fronte, NLD-a te Ćamil Duraković i drugi politički predstavnici, najavljeno je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...