SEVERINA ODUŠEVILA PRATITELJE: Objavila fotografiju sa sinom i bebom (FOTO)

U komentarima su se ubrzo javili brojni pratitelji, a među prvima je bila i njena nećakinja.

  • Estrada

  • 16. Nov. 2021  16. Nov. 2021

  • 1

Hrvatska pjevačica Severina (49) oduševila je svoje obožavatelje najnovijom objavom na svom Instagram profilu.

Severina je na fotografiji pozirala sa svojim sinom Aleksandrom i sinom svoje nećakinje Mije Popović, a uz fotografiju je kratko napisala  'A & A'.

U komentarima su se ubrzo javili brojni pratitelji, a među prvima je bila i njena nećakinja.

"Naši sinovi", napisala je Mija. "Volim", "Ljubav pobjeđuje sve", "Prelijepo Seve", "Ljubav", "Seve naša predivna", "Majčina ljubav je od svega jača, sve pobjeđuje", "Djeca su najveće blago", "Lijepo ti stoji majčinstvo", pisali su pratitelji.

Severina je inače jako povezana s nećakinjom, a na svom Instagram profilu redovno dijeli njihove zajedničke fotografije. Već je ranije objavila fotografiju s njenim sinom, kojom je proslavila rođenje mališana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...