ŽESTOK OKRŠAJ NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Čamdžić optužio Mijatovića da se približava SDA, ovaj mu brutalno uzvratio…

Reakcija jednog od potpredsjednika Naše stranke Mirsada Čamdžića potvrđuje da odnosi ove stranke sa SDP-om nisu idilični, kakvim se često predstavljaju.

  • Mini market

  • 17. Nov. 2021  17. Nov. 2021

  • 5

Mirsad Čamdžić, koji je i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, je komentarisao izjavu potpredsjednika SDP-a Vojina Mijatovića koji je najavio da će stranka čiji je član, kako je rekao, ubrzo potpisati dokument sa SDA i DF-om o reformi Izbornog zakona, jer se predsjednika SDA Bakira Izetbegovića ne smije ostaviti samim u pregovorima s predsjednikom HDZ-a Draganom Čovićem.

Funkcioner Naše stranke je poručio da SDP, koji je njihov i koalicioni partner NiP-a, time najavljuje doprinos "torovskoj politici".

"Fascinantna je višedecenijska potreba ljevice u Bosni i Hercegovini da uvijek pruži ruku spasa desnici kada zatreba. I to sve u trenutku kada je građanska opcija potrebnija nego ikada. SDP pompezno najavljuje svoj doprinos torovskoj politici", zaključio je Čamdžić.

Nije prošlo dugo vremena, a stigao je odgovor Vojina Mijatovića.

"Joj što volim kad se naljute sećijaši u Sarajevu što moji, što tuđi, pa me od uzbuđenja jedne nedjelje pripisuju Dodiku, jedne Bakiru, jedne Komšiću. Pa onda stara priča oko mojih glasova, a sećijaši od silnog patriotizma ne smiju doći u Banju Luku, a kamoli se kandidovati pod zastavom Bosne i Hercegovine", poručio je Mijatović.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...