TUČA U KAFIĆU U POSUŠJU: Muzika svira dok sijevaju šake na sve strane (VIDEO)

Riječ je o trojici braće koja su se udaljili vozilom "mercedes" imotskih registrarskih tablica, dok je teško povrijeđen vlasnik kafića.

  • Hronika

  • 21. Nov. 2021  21. Nov. 2021

  • 4

U noći s petka na subotu izbila je masovna tuča u centru Posušja, tačnije u ugostiteljskom objektu Viva, gdje je jedna osoba zadobila teže tjelesne povrede, prelom noge i potres mozga, dok je nekoliko osoba lakše povrijeđeno.

Iako su se stanovnici koji žive u blizini objekta već godinama žalili na preglasnu muziku i buku u kasnim satima te podnosili pismene i usmene prijave policiji i ostalim općinskim službama, ništa se nije promijenilo po tom pitanju i njihovim prijavama, piše lokalni portal Otpor Media.

Nakon što je telefonski stigla prijava u PU Posušje oko 00.50 da je došlo do tučnjave u lounge baru Viva, te da ima povrijeđenih pripadnici PU Posušje su izašli na mjesto događaja i zatekli veliki broj gostiju ispred bara, na ulici.

"Nered je već prestao, a glavni izazivači su pobjegli. Brzom razmjenom informacija i ophođenjem na terenu te iz izjava učesnika došli su do informacije o kome se radi", rekli su iz MUP ZHK.

Riječ je o trojici braće koja su se udaljili vozilom "mercedes" imotskih registrarskih tablica, dok je teško povrijeđen vlasnik kafića.

Nedugo zatim, nešto malo iza jedan sat poslije ponoći, granični policajci na GP Osoje su kontrolisali i izdvojili „mercedes“ u kojem su zatečene dvije osobe za kojima se tragalo. Spomenutu braću M.G (1991) i R.G ( 1993) su zadržali do dolaska pripadnika PU Posušje koji su nakon dolaska utvrdili identitet njih dvojice, dok trećeg nisu pronašli u vozilu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...