O NJENOM ŽIVOTU SE SVE ZNA: A evo kako izgleda kćerka najpopularnije 'loto djevojke' (FOTO)

Poznato je da zgodna plavuša ima dvije odrasle kćeri, Teodoru i Nataliju, a obje je dobila u braku s Nebojšom Kunićem.

  • Show

  • 22. Nov. 2021  22. Nov. 2021

  • 0

Za razliku od popularne majke koja je odrasla pred reflektorima i kamerama, samozatajne sestre Kunić svoj privatni život skrivaju kao 'zmija noge'.

Najpopularnija loto djevojka s ovih prostora, atraktivna Suzana Mančić prije više od 30 godina preko noći je stekla veliku popularnost, a koliki je trag ostavila na estradnom nebu govori podatak da o njoj još i danas pišu svi mediji s područja bivše Jugoslavije. 

Riječ je o 65-godišnjoj plavuši koja je godinama slovila za jednu od najljepših žena, a kada bi se njezine vitke noge pojavile na malim ekranima, pišu obožavatelji, nitko nije mogao ostati imun, piše rtl.hr.

O njenom životu danas se zna gotovo pa sve. No, kada je riječ o životu njezine djece -  to ne možemo tako olako napisati. Poznato je da Suzana Mančić ima dvije odrasle kćeri, Teodoru i Nataliju, a obje je dobila u braku s Nebojšom Kunićem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...