BIVŠA LOTO DJEVOJKA: Suzana Mančić o golim fotografijama - "Ne smijem vam reći..." (FOTO)

Okolina me je osudila, ali su mi prijatelji i članovi porodice rekli da je to jedan izuzetan editorijal. I nisam bila potpuno naga, bilo je tu cvijeća i cvijeća. Ne bih se više slikala za neki takav magazin, komentirala je Suzana.

  • Estrada

  • 29. Jun. 2022  29. Jun. 2022

  • 0

Bivša loto djevojka Suzana Mančić (65) prisjetila se svojih udvarača i fotografiranja za naslovnicu srpskog izdanja Playboya 2004. godine.

"Jedan moj udvarač izigravao je Romea, pa se popeo na balkon moje sobe. To je stvarno bilo ludo! Događalo se da su neki spavali u mom liftu dok su čekali da se vratim kući. Mnogi su ostavljali cvijeće na mom automobilu", rekla je Suzana, prenosi Nova.rs.

 24sataFoto: Instagram

Suzana je sada sretno udana za Grka Simeona Ocomokosa pa priznaje da su joj se udvarači prorijedili.

"To nisu bili neki nepoznati ljudi ili luđaci s ulice, već muškarci s kojima sam kasnije bila u vezi, kojima je bilo stalo do mene. Zato su birali tako originalne načine da mi to pokažu. I danas imam udvarače, ali moram biti iskrena, puno manje nego prije, a činjenica da sam udana mijenja sve", dodala je.

Voditeljica je najveću prašinu u javnosti podigla kada se 2004. godine fotografirala gola za naslovnicu srpskog izdanja Playboya.

"Okolina me je osudila, ali su mi prijatelji i članovi porodice rekli da je to jedan izuzetan editorijal. I nisam bila potpuno naga, bilo je tu cvijeća i cvijeća. Ne bih se više slikala za neki takav magazin. Ne smijem vam reći koliko sam novca zaradila od tih fotki jer sam obavezna taj podatak držati u tajnosti. Mogu samo reći da sam bila najviše plaćena u istoriji srpskog izdanja Playboya", rekla je Suzana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...