SUZANA MANČIĆ DOŽIVJELA NOVI GUBITAK: "Ne postoji šminka za tugu u očima..." (FOTO)

Na Instagramu je objavila i fotografiju Dušice Radulović, često je isticala koliko je od nje uvijek dobivala iznimnu podršku.

  • Estrada

  • 13. Mar. 2023  

  • 0

Regionalni mediji prenose vijesti o velikoj tuzi i gubitku koji su snašli Suzanu Mančić, zauvijek proslavljenu kao "loto djevojku" bivše države, kojoj je preminula sestra Dušica, a tužnu vijest podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu.

"Show must go on... Znate li kako izgleda život nas koji smo u show bussinesu? Tu je frizura, tu je šminka, šljokice sjaje pod reflektirima, osmehujemo se...

Ali ne postoji šminka za tugu u očima. Snimila san tri emisije, a duša mi je plakala jer sam znala da neko meni blizak i drag, odlazi zauvijek. Moja sestra Dušica. Amin", napisala je Suzana. 

Na Instagramu je objavila i fotografiju Dušice Radulović, često je isticala koliko je od nje uvijek dobivala iznimnu podršku. Prema pisanju medija iz Srbije, Dušica je preminula iznenada.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...