MALO DRUGAČIJA ČESTITKA IZ NJEMAČKE: Messi je proglašen najboljim nogometašem svijeta, no u Bayernu imaju drugačije mišljenje...

Uz Messija i Lewandowskog, u 10 najboljih na svijetu uvršteni su još Jorginho, Benzema, Kante, Ronaldo, Salah, De Bruyne, Mbappe i Donnarumma.

  • Sport

  • 30. Nov. 2021  30. Nov. 2021

  • 0

Argentinskom napadaču Lionelu Messiju dodijeljena je Zlatna lopta.

On je slavio sa najvećim brojem glasova ispred Roberta Lewandowskog, a u Bayernu smatraju da je Lewandowski najbolji na svijetu, bez obzira što je nagrada pripala zvijezdi PSG-a i bivšem igraču Barcelone.

"Za nas si još uvijek najboljI! Čestitamo Messiju na osvajanju Zlatne lopte", objavio je Bayern na svojim zvaničnim profilima na društvenim mrežama.

Für uns bist du trotzdem der Beste, @lewy_official! Glückwunsch an Lionel #Messi zum #BallonDor. #MiaSanMia pic.twitter.com/O5gxrVkuey

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...