"ŽAO MI JE ŠTO SE RANIJE NISMO SRELI”: Otkrivena velika tajna Ane Bekute i Mrke

Milutin i Ana nisu imali djece, zbog čega su i on i Ana veoma žalili.

  • Estrada

  • 30. Nov. 2021  30. Nov. 2021

  • 1

Milutin Mrkonjić preminuo je prije dva dana u 80. godini u Beogradu, na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje"

Iako je volio pjevačicu Anu Bekutu i s njom proveo, kako je sam volio da kaže, najlepše godine svog života, brinuo je i o zvaničnoj supruzi, koju je do smrti poštovao.

Milutin i Ana nisu imali djece, zbog čega su i on i Ana veoma žalili.

-Žao mi je što se Milutin i ja nismo sreli ranije i što nismo imali šansu da budemo roditelji. Često se šalimo i pričamo kako bi nam se dijete zvalo i da li bismo više voljeli djevojčicu ili dječaka, jer naša ljubav je veoma jaka, a smatram i da bi Milutin bio odličan otac. Prema mom sinu se ponaša kao pravi otac, a prema mojim unucima kao deda – isticala je Bekuta u svojim ranijim intervjuima.

-Nijema od bola zbog gubitka voljenog partnera, Ana nije bila u stanju da govori za medije. Zamolila je za razumijevanje i istakla da prolazi kroz najteži period u životu. Ipak, na Insta gram profilu objavila je njihovu zajedničku fotografiju u crno-bijeloj boji i ispisala stihove svoje pjesme koji možda najbolje opisuju njeno emotivno stanje.

Na pitanja o braku sa Milutinom, odgovarala je sa osmijehom, kao da nije žalila zbog toga što nije njegova žena i pred Bogom, prenosi Hayat.

-Ne planiram da se udam. Hoću da budem slobodna, a povjerenje između nas postoji od samog starta. Brak ionako ništa ne bi promijenio, papir nam ništa nije značio – isticala je ona, sigurna u ljubav koju su osjećali.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...