PJEVAČICA KRATKO ODGOVORILA: Anu Bekutu pitali zašto se veseli nakon smrti partnera

Mrkonjić je preminuo na Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje”, gdje se liječio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

  • Estrada

  • 13. Mar. 2022  13. Mar. 2022

  • 4

Političar Milutin Mrkonjić umro je u novembru mjesecu, a njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta naišla je na osudu na društvenim mrežama zbog ponašanja.

Naime, jedna korisnica Twitter izrazila je čuđenje jer Anu Bekutu možemo da vidimo u javnosti kako se veseli, iako nije upućena do detalja na koji način neko tuguje.

"Obožavam Anu Bekutu, ali kako može onako da pjeva, igra i veseli se, a Mrka umro prije tri mjeseca", pitala se pomenuta twitterašica koja se usudila da napiše ovako nešto Ani.

"Ja mislila ona će baš da pati za njim", dodala je ona, pa je vrlo brzo uslijedio odgovor pjevačice.

"A nije ti palo na pamet da sad glumim da sam srećna?", napisala je Ana Bekuta na pomenutoj mreži.

Ana Bekuta je, podsjetimo, nedavno podijelila fotografiju sa Milutinom, uz koju je citirala apostola Pavla.

"Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvalisa, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje. Apostol Pavle – Prva poslanica Korinćanima", piše u objavi Ane Bekute.

Mrkonjić je preminuo na Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje”, gdje se liječio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

Bekuta se hrabro držala sve vrijeme i nadala da će doći do poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja, međutim, njegovo srce nije izdržalo, piše Blic.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...