Vijesti
"SB" OTKRIVA KAKO DOBITI OLAKŠANI PROGRAM ULASKA U HRVATSKU: Rok važenja na godinu, ne provjerava se svrha boravka, evo uslova...
Prije 12 min0
Uvijek ukusan i dobar uz svaki prilog.
Gastro
02. Dec. 2021 02. Dec. 2021
0
500 gr govedine
2 luka
2 čehne bijelog luka
4 kašike brašna
kašika paradajz pirea
so
biber
1. Govedinu izrežite na kockice pa uvaljajte u brašno i propržite na ulju dok ne porumeni!
2. Izvadite iz šerpe pa u njoj izdinstajte krupno sjeckani luk i bijeli luk dok ne omekša!
3. Vratite meso i podlijte sa vodom i paradajz pireom!
4. Kuhajte na laganoj vatri oko 1 sat!
Prijatno! :)
(SB/Domacica.com)
Vijesti
"SB" OTKRIVA KAKO DOBITI OLAKŠANI PROGRAM ULASKA U HRVATSKU: Rok važenja na godinu, ne provjerava se svrha boravka, evo uslova...
Prije 12 min0
Hronika
TUČA PA PUCNJAVA U GACKU, OD MUŠKARCA ODUZETA PUŠKA: Dvije osobe uhapšene
Prije 19 min0
Regija
SITUACIJA JE TEŠKA: Neto dobit Luke Ploče drastično pala, razlog je...
Prije 23 min0
Mini market
OVA DRŽAVA JE NAJGORA PO VLADAVINI PRAVA U EU: Dio bh. političara je smatra značajnim partnerom
Prije 25 min0
Gastro
RECEPT ZA NAJUKUSNIJI PEČENI KROMPIR: Ako ne znate ovaj trik, vrijeme je da saznate
Prije 23h0
Gastro
ŠOK U SUSJEDSTVU: Cijena pizze najviše poskupila u EU
26. Okt. 20250
Gastro
VAŽNO JE DA HRSKA: Recept za domaći kruh pravi je hit na internetu, otkrijte i zašto… (VIDEO)
26. Okt. 20250
Gastro
BRŽE NE MOŽE: Danas pravimo pohovane palačinke sa sirom i šunkom, niko im ne može odoljeti… (VIDEO)
27. Okt. 20250
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.