Show
IMALA JE VIŠE OD 100 LJUBAVNIKA, A SINA JE OSTAVILA: "Svako jutro sam se budila tužna"
Prije 9 min0
Uvijek ukusan i dobar uz svaki prilog.
Gastro
02. Dec. 2021 02. Dec. 2021
0
500 gr govedine
2 luka
2 čehne bijelog luka
4 kašike brašna
kašika paradajz pirea
so
biber
1. Govedinu izrežite na kockice pa uvaljajte u brašno i propržite na ulju dok ne porumeni!
2. Izvadite iz šerpe pa u njoj izdinstajte krupno sjeckani luk i bijeli luk dok ne omekša!
3. Vratite meso i podlijte sa vodom i paradajz pireom!
4. Kuhajte na laganoj vatri oko 1 sat!
Prijatno! :)
(SB/Domacica.com)
Show
IMALA JE VIŠE OD 100 LJUBAVNIKA, A SINA JE OSTAVILA: "Svako jutro sam se budila tužna"
Prije 9 min0
Regija
VUČIĆ POD PRITISKOM: Studenti i građani masovno prikupljaju potpise za vanredne izbore
Prije 23 min0
Politika
ZASTUPNICA IZ BANJE LUKE SE ZAKOPAVA SVE DUBLJE: "Diplomirala je u nedjelju?"
Prije 25 min0
Hronika
KOBNA BOŽIĆNA VEČERA: Majka i kćerka preminule, otac u teškom stanju
Prije 31 min0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.