Vijesti
LJETO SE NE PREDAJE: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana..
Prije 2 min0
Uvijek ukusan i dobar uz svaki prilog.
Gastro
02. Dec. 2021 02. Dec. 2021
0
500 gr govedine
2 luka
2 čehne bijelog luka
4 kašike brašna
kašika paradajz pirea
so
biber
1. Govedinu izrežite na kockice pa uvaljajte u brašno i propržite na ulju dok ne porumeni!
2. Izvadite iz šerpe pa u njoj izdinstajte krupno sjeckani luk i bijeli luk dok ne omekša!
3. Vratite meso i podlijte sa vodom i paradajz pireom!
4. Kuhajte na laganoj vatri oko 1 sat!
Prijatno! :)
(SB/Domacica.com)
Vijesti
LJETO SE NE PREDAJE: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana..
Prije 2 min0
Šareni svijet
NEVJEROVATAN ISKORAK NAUČNIKA: Otvara se mogućnost za povratak izumrle ptice dodo
Prije 5h0
Evropa
TALAS SE ŠIRI: Italija uvodi sankcije ekstremističkim izraelskim ministrima?
Prije 5h0
Mini market
EVROPSKI PUT ILI PUT U PROVALIJU: Sarajevu zastavice Evropske unije, Dodiku i Čoviču kontrola nad državom!
Prije 5h0
Gastro
HERCEGOVCI ZNAJU TAJNU: Danas pravimo domaće klepe prema tradicionalnoj recepturi, nema im ravnih (VIDEO)
16. Sep. 20250
Gastro
JESENSKI DRAGULJ - KUKURUZ: Snižava holesterol, pomaže probavi, mozgu i želucu, a najzdraviji je kada se priprema na jedan način...
16. Sep. 20250
Gastro
AKO NEMATE VREMENA ZA DUGO STAJANJE PORED ŠPORETA; OVO UVIJEK "PALI": Napravite zapečeni punjeni krompir
16. Sep. 20250
Gastro
U SPOJU LOŠE REAGUJU I STVARAJU NEŽELJENE EFEKTE: Ove namirnice nikad ne jedite zajedno
15. Sep. 20250
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.