MALO PRIPREME I SAT KUHANJA: Napravite goveđi gulaš

Uvijek ukusan i dobar uz svaki prilog.

  • Gastro

  • 02. Dec. 2021  02. Dec. 2021

  • 0

SASTOJCI:  

500 gr govedine

2 luka

2 čehne bijelog luka

4 kašike brašna

kašika paradajz pirea

so

biber

PRIPREMA:

1. Govedinu izrežite na kockice pa uvaljajte u brašno i propržite na ulju dok ne porumeni!

2. Izvadite iz šerpe pa u njoj izdinstajte krupno sjeckani luk i bijeli luk dok ne omekša!

3. Vratite meso i podlijte sa vodom i paradajz pireom!

4. Kuhajte na laganoj vatri oko 1 sat!

Prijatno! :) 

(SB/Domacica.com) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...