"ZAUSTAVITE TRAMVAJ...": Severina se vratila s Maldiva, pokazala crnu haljinu i... (FOTO)

Uz komentare da odlično izgleda, Severinini obožavatelji su komentarisali i njezine neobične čupave štikle.

  • Žena

  • 02. Dec. 2021  02. Dec. 2021

  • 0

Pjevačica Severina Vučković se vratila s odmora na Maldivima pa s pratiteljima podijelila fotku iz Zagreba u crnoj haljini i neobičnim štiklama. 

"'Zaustavite tramvaj i vjetar i ljude...' A za one koji žele više: ZaustaviteTramvaj.mp3 (1998.)", napisala je pjevačica stihove popularne pjesme u opisu objave. 

Uz komentare da odlično izgleda, Severinini obožavatelji su komentarisali i njezine neobične čupave štikle marke Marni, čija je cijena 990 eura, pišu hrvatski portali. 

"Pape štikle", "Top štikle", "Vidim salonke i pitam se tko bi ovo kupio", "Cipele su top", "Top izgledaš ljepoto",  pisali su ljudi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...