ZLATAN IBRAHIMOVIĆ OTKRIO: "Ta zemlja me je napravila onim što sam danas!"

Švedski fudbaler bh. porijekla Zlatan Ibrahimović u posljednjih nekoliko sedmica dao je nekoliko velikih intervjua u kojima se osvrtao na svoju izuzetno uspješnu karijeru.

  • Sport

  • 09. Dec. 2021  09. Dec. 2021

  • 0

Sada je Ibrahimović gostovao i u emisiji Radio Deejay, gdje je odgovarao na brojna zanimljiva pitanja voditelja. 

Zlatan se između ostalog osvrnuo i na to zašto Italiju smatra drugom domovinom. 

"Italija me učinila onim što sam danas. Sve je počelo tamo. Nizozemska ima jaku školu za talentovane nogometaše, ali u Italiji sam proveo mnogo godina. Ako nešto možemo nazvati drugim domom, za mene je to Italija i mnogo sam zahvalan ovoj zemlji", rekao je Ibrahimović. 

Na pitanje šta bi promijenio da je fudbalski sudija, Ibrahimović je rekao da bi pustio da se igra jače. 

"Da sam sudija ne bih svirao toliko faulova jer volim duele. U Engleskoj puštaju igračima da igraju i ne prekidaju igru često. Sviđa mi se taj stil suđenja",  poručuje Zlatan. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...