IZ NEZAVISNOG BLOKA PORUČILI: "Koalicija 'Država!' daje zamah progresivnim snagama"

"Koalicija Država! je pun pogodak, to vidimo u svakodnevnoj komunikaciji", kazao je Šepić.

  • Mini market

  • 18. Dec. 2021  18. Dec. 2021

  • 0

Sjednica Predsjedništva Nezavisnog bloka održana je danas u Zenici, a rezimirane su aktivnosti i pozdravljena je novooformljena koalicija "Država!", te usmjerenje ka okrupnjavanju političkih snaga na centru.

Članstvo je pozitivno reagiralo i dobilo novi zamah za pripreme za izbore 2022. godine, saopšteno je iz Nezavisnog bloka.

"Koalicija Država! je pun pogodak, to vidimo u svakodnevnoj komunikaciji kako sa našim članstvom tako i sa građanima. Upravo naša opredijeljenost da bez kalkulacija zajedno uđemo u izbore, dakle sa zajedničkim listama, da imamo zajedničkog kandidata za Predsjedništvo BiH, daje zamah progresivnim snagama u zemlji. Mi smo posvećeni širenju naše koalicije, na bazi usvojenih vrijednosti, ciljeva i politika. Država! ima budućnost", kazao je Senad Šepić, predsjednik Nezavisnog bloka.

Nakon sjednice Predsjedništva stranke, u Zenici je održan i svečani prijem povodom nadolazećih praznika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...