EVO KAKO JE DODIK ODGOVORIO NA PITANJE UREDNIKA "ISTRAGE": "Oliver Varhelyi mi je rekao da Avdo Avdić pravi s...nja u Bosni i Hercegovini" (VIDEO)

Tako je bilo i danas kada je Dodik prepričavao sadržaj razgovora sa Oliverom Varhelyijem, evropskim povjerenikom za susjedstvo i proširenje.

  • Mini market

  • 23. Dec. 2021  23. Dec. 2021

  • 3

Konferencije za štampu u Istočnom Sarajevu Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH, u posljednje vrijeme obilježene su i njegovim odgovorima, replikama, "šalama" na redovna pitanja Avde Avdića, urednika portala "Istraga". 

Tako je bilo i danas kada je Dodik prepričavao sadržaj razgovora sa Oliverom Varhelyijem, evropskim povjerenikom za susjedstvo i proširenje. "Šta vam je tačno rekao Oliver Varhelyi o Valentinu Inzku?", upitao je Avdić, na šta je Dodik odgovorio. "Rekao mi je da Avdo Avdić pravi s..nja u Bosni i Hercegovini".

Tokom nedavnog zasjedanja Narodne Skupštine RS-a u Banjoj Luci novinari su u skupštinskom restoranu prisustvovali susretu i razgovoru Milorada Dodika i Avde Avdića. "Avdo, šta ćeš popiti?", upitao ga je član Predsjedništva BiH i dodao: "Bez obzira na sve, draži si mi ti od svih ovih kvazinovinara iz Banja Luke".

("SB", Twiter)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...