OBORENI SVI REKORDI: Omikron nokautirao ovu evropsku zemlju, više od 100.000 novooboljelih

Prema navodima zdravstvenih zvaničnika, broj covid pacijenata na intenzivnoj njezi porastao je za 28 na 3.282.

  • Svijet

  • 25. Dec. 2021  25. Dec. 2021

  • 0

Novi rekord zabilježen je u vrijeme kada se nastavlja brzo širenje omikron soja korona virusa.

U Francuskoj je danas zabilježeno rekordnih 104.611 novih slučajeva korona virusa, što je prvi put od početka pandemije da je u ovoj zemlji registrovano više od 100.000 novooboljelih.

Prema navodima zdravstvenih zvaničnika, broj covid pacijenata na intenzivnoj njezi porastao je za 28 na 3.282, prenosi  Reuters.

Od početka pandemije u Francuskoj je zabilježeno više od 8,9 miliona slučajeva korona virusa, dok su 122.462 osobe preminule od posljedica ove infekcije, pokazuju podaci sajta Worldometers.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...