OŠTRA PORUKA VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ: "Vučić želi da gospodari Nikšićem, nećemo dozvoliti..."

"Zaustavit ćemo vas sve budite sigurni", dodaje poslanica SDP-a.

  • Regija

  • 27. Dec. 2021  27. Dec. 2021

  • 3

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković poručila je na svom Twitter profilu da je pomoć Srbije i Aleksandra Vučića Nikšiću zapravo njegova želja da gospodari tim gradom, kao i da neće dozvoliti okupaciju Crne Gore.

"Akt kolonijalizma i pokušaja asimilacije je dokaz da je vlast u NK ispostava druge države", precizirala je ona.

Vuksanović Stanković je istakla da pomoć koja je došla od Aleksandra Vučića nije iz dobre namjere već, kako je ona kazala, njegova želja da gospodari Nikšićem.

"Ovo nije pomoć iz najbolje namjere, već iskaz namjere da Vučić gospodari Nikšićem i da Srbija smatra Nikšić svojom “osvojenom opštinom” nakon izborne bitke za Nikšić", smatra ona.

"Zaustavit ćemo vas sve budite sigurni, ali nećete okupirati Crnu Goru", zaključila je Vuksanović Stanković. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...