U POTRAZI ZA VELIKIM POJAČANJIMA: Mate Rimac nudi 1.000 eura za svakog preporučenog radnika

Njegova kompanija, dodao je, traži stručnjake za nabavku i logistiku koji mogu da preuzmu odgovornost za velike projekte.

  • Ekonomija

  • 29. Dec. 2021  29. Dec. 2021

  • 0

Hrvatski inovator i preduzetnik Mate Rimac, porijeklom iz BiH, objavio je na svom Facebook profilu da je njegova kompanija "Rimac Group" u potrazi za velikim pojačanjima, a svakog ko preporuči radnika nagradiće sa 1.000 eura bruto.

"Kako širimo rad na projektima za mnoge globalne automobilske kompanije, širimo se i na svim nivoima. Svako ko uputi kandidata kojeg na kraju zaposlimo biće nagrađen s 1.000 evra (bruto) - bez obzira na to da li ste zaposleni u 'Rimac Grupi' ili ne", napisao je Mate Rimac.

Njegova kompanija, dodao je, traži stručnjake za nabavku i logistiku koji mogu da preuzmu odgovornost za velike projekte.

"Upravljanje zahtjevima tako složenih projekata nije za početnike pa vas molimo da ne gubite svoje i naše vrijeme preporukama za nekvalifikovane ljude",  poručio je Rimac.

Rimac, koji je star 33 godine, smatra se inženjerskim čudom.

Riječ je o čovjeku koji je preuzeo "volan" u Bugatiju i osnovao hrvatsku startup kompaniju Rimac Automobili.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...