DODIK PROZVAO MEKTIĆA, A ONDA JE USLIJEDIO HLADAN TUŠ: “Mnogima si ‘odsjekao’ glave, sram te bilo, ti i tvoja porodica pokrali ste milijarde”

Imate obraz da pitate druge za korupciju, poručuje Mektić

  • Mini market

  • 06. Jan. 2022  06. Jan. 2022

  • 5

Dragan Mektić, državni parlamentarac i bivši ministar sigurnosti BiH, oglasio se na svom Twitteru gdje je žestoko odgovorio na prozivke člana Predsjedništva BiH, Milorada Dodika.

Lider SNSD-a je, naime, na sinoćnjoj press konferenciji napadao sve i svakoga, a u jednom trenutku na tapeti se našao upravo Dragan Mektić.

Dodik je, braneći se i minimalizirajući američke sankcije, druge političare optuživao za korupciju, te je tada spomenuo i Mektićevo ime. 

Na takve izjave danas je oštro reagovao Mektić, koji je Dodiku jasno poručio šta misli o njemu.

- Ti i tvoja porodica koji ste pokrali milijarde od ovog naroda imate obraz da pitate druge za korupciju. Sram vas bilo. Prošla su vremena kada si ti stavljao Srbe na spiskove međunarodne zajednice, a mnogima si "odsjekao" glavu, poručio je Mektić.

 alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...