"UPRAVO SAM SE VRATIO SA SASTANKA IZ MUP-a": Oglasio se otac nestalog Splićanina: "Molim vas, poštedite mi..."

Nenad Periš je uputio apel i molbu medijima, ali i poruku javnosti u Srbiji: Shvatite da je i za mene i moju obitelj ovu specifična situacija.

  • Hronika

  • 06. Jan. 2022  06. Jan. 2022

  • 0

Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja Periša, za Jutarnji list je rekao kako moli da se poštedi od pritiska javnosti njegova porodica.

"Upravo sam se vratio sa sastanka sa ljudima iz MUP-a Srbije koji vode potragu za Matejem i uvjerili su me da će nastaviti jednakim intenzitetom traganje iako je u petak Božić. Dobio sam samo načelne informacije i mogu vam sada potvrditi da oni imaju izdvojen DNK za usporedbu. Ja ne tražim i ne zanimaju me pojedinosti već samo da se riješi ova situacija", kaže Matejev otac Nenad.

Ujedno je uputio apel i molbu medijima, ali i poruku javnosti u Srbiji.

- Čuo sam da su se u Splitu novinari pojavili pred kućnim vratima moje obitelji. Molim Vas i apeliram da moju obitelj poštedite i ako trebate bilo informacije da me kontaktirate. Shvatite da je i za mene i moju obitelj ovu specifična situacija. Ujedno želim zahvaliti svima i u Hrvatskoj i Srbiji, ali i svima koji nam šalju poruke podrške. Svima u Srbiji želim da provedu današnji Badnji dan i sutrašnji Božić sa svojim obiteljima i u miru - rekao je Nenad Periš.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...