"MATEJ NIJE U DUNAVU": Saopćeni svi detalji današnje potrage za nestalim Splićaninom

Matej je u glavni grad Srbije došao sa prijateljima kako bi proslavili doček Nove godine.

  • Hronika

  • 07. Jan. 2022  07. Jan. 2022

  • 0

Danas je osmi dan potrage za Matejem Perišem, momkom iz Splita koji je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra.

Matej je u glavni grad Srbije došao sa prijateljima kako bi proslavili doček Nove godine. Tokom noći izašao je iz kluba "Gotik", snimljen je kako u majici trči ulicama glavnog grada Srbije, zaustavlja taksistu, a onda mu se gubi svaki trag, piše Blic.

Novinar TV Pink-a Mladen Mijatović večeras je u "Nacionalnom dnevniku" rekao je da je potraga nastavljena jutros u 7 sati, a da Matej još uvijek nije pronađen. Zvanično, njegovi prijatelji prijavili su nestanak i od tog momenta svi resursi MUP-a angažovani su kako bi mladić bio pronađen.

Danas se pretraživao Dunav, od ušća, nizvodno uz lijevu i desnu obalu Dunava i radila se pretraga preko teritorije Starog grada, Palilule, Grocke, pa sve do Smedereva. Rađena je i pretraga uz obalu koja obuhvata PU Pančevo, do granice PU Smederevo. Mateja nije u rijeci, dodao je Mijatović, kao i da su policajci kontrolisali priobalje.

Mijatović je rekao da, ukoliko se tijelo čovjeka nalazi u vodi, ispliva nakon 15 dana u prvom roku, ukoliko se prethodno nije negdje zakačilo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...