TRIK KOJI SPAŠAVA STVAR: Ukoliko ste krivoj osobi poslali poruku na Instagramu, evo kako ponišiti slanje...

Nakon što to učinite, Instagram će vas obavijestiti da je poruka poništena.

  • HiTec

  • 08. Jan. 2022  

  • 0

Ukoliko se dopisujete s nekom osobom putem chata i odjednom shvatite da ste poslali poruku koju niste htjeli ili pak da vam je u međuvremenu iskočio drugi chat pa ste jednostavno poslali poruku krivoj osobi nije sve izgubljeno.

Ako vam se to dogodilo na Instagramu, postoji opcija kojom možete poništiti slanje neke poruke.

Dovoljno je da u Instagram aplikaciji na svom pametnom telefonu, prstom pritisnete na poruku koju želite obrisati i pričekate da iskoči meni koji će vam ponuditi opcije - kopirati, lajkati ili poništiti slanje poruke.

alt

Upozorit će vas da će poruka biti uklonjena za sve osobe u chatu, ali i da je poruku primatelj možda već vidio. Ako ste sigurni da ipak želite obrisati poruku, odaberite "Unsend". Instagram će vas obavijestiti da je poruka poništena.

Ova je opcija poništavanja slanja zapravo namijenjena korisnicima koji greškom pošalju nešto (npr. krivi link, fotografiju ili pak nešto treće), ne i onima koji bi vrijeđali ili omalovažavali nekoga u porukama i onda "uklonili dokaze".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...