JEDNA STVAR JE KLJUČNA: Jelovnik Amal Clooney zaslužan je za njenu vitku liniju (FOTO)

Za njenu vitku liniju zaslužna je genetika, ali i prehrana, a nedavno je otkriveno i što se sve nalazi na njezinom jelovniku.

  • Žena

  • 08. Jan. 2022  08. Jan. 2022

  • 0

Amal Clooney jedna je od najboljih svjetskih odvjetnica, udana je za holivodskog glumca Georgea Clooneyja, a za njenu besprijekornu liniju zaslužan je poseban tip jelovnika.

Osim impresivne odvjetničke karijere, Amal Clooney je također poznata po svom elegantnom i klasičnom stilu, koji njeguje dugo vremena. Za njenu vitku liniju zaslužna je genetika, ali i prehrana, a nedavno je otkriveno i što se sve nalazi na njezinom jelovniku.

Doručak

Lijepa odvjetnica drži se svog gastro rituala koji se sastoji od nekoliko obroka dnevno. Najvažniji je, naravno, doručak, jer je to doba dana rezervisano za iznimno zdrave namirnice koje daju dovoljno energije.

Amal Clooney ponosna je na svoju vitku liniju

 Na primjer, supa od morskih algi s tvrdo kuhanim jajima. Supa, pa još od algi, možda nije uobičajen doručak, ali Amal očito pomaže, jer se obično nalazi u njenom prvom obroku.

Ručak

Ručak ima jaku mediteransku notu. Kao što je nedavno rekla Vogueu, ona je obično ona koja se potrudi u kuhinji, a kaže da je majstor špageta s mini-mesnim okruglicama od purećeg mesa i pilećih prsa u umaku od limuna. Salata mora biti vitaminska bomba, a uglavnom se radi o mješavini svježeg sezonskog povrća.

Večera

Amal Clooney ne bježi od ukusne večere. Kada boravi na jezeru Como, na meniju su obično talijanski specijaliteti. George se jednom hvalio da bi njegova žena mogla raditi kao pizza majstor u najboljim tratorijama. Najdraža im je margarita s dodatkom rukole, a na repertoaru je i nešto iz libanonske kuhinje, zemlje iz koje Amal potječe, kao i indijska i japanska jela, piše Story.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...