NE MOŽE DIREKTNIJE: "Vučiću i Brnabić ništa ne vjerujem"

Njegova numera "JBG" je postala nezvanična himna ekoloških protesta.

  • Kultura

  • 15. Jan. 2022  15. Jan. 2022

  • 0

Reper i pisac Marko Šelić Marčelo, čija numera "JBG" je postala nezvanična himna ekoloških protesta, danas je bio na ekološkim protestima i tako je podržao demonstrante i njihove zahtjeve. Na protestima je odgovorio na pitanje o povlačenju Rio Tinta iz Srbije, o kom predstavnici vlasti sve više pričaju, i značaju ekologije.

"Treba biti pošten i reći da mi nismo pretjerano puno znali o ekološkoj svijesti ranije, a to je planetarno važno tema. Premijerki i predsjedniku ne vjerujem ništa", naveo je Marčelo.

Direktno.rs podsjeća da je ove subote ponovo blokiran autoput na dionici ispred Sava Centra na nešto više od sat vremena. Demonstranti su propustili svako vozilo hitne pomoći i za sljedeću subotu najavili masovne proteste u Beogradu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...