OTKRIVENO ZAŠTO JE MATEJ PERIŠ TRČAO I ZAUSTAVIO TAKSI: Žurio je kako bi...

"Matej je planirao da se vrati u klub 'Gotik', jer mu je tamo ostala jakna", navodi sagovornik Novosti, koji je u kontaktu sa mladićima koji su sa Perišem došli u srpsku prestonicu na doček Nove godine.

  • Hronika

  • 16. Jan. 2022  16. Jan. 2022

  • 4

Matej Periš (27) iz Splita koji je nestao 31. decembra 2021. godine u Beogradu nakon izlaska iz kluba Gotik, najvjerovatnije, pokušao je da zaustavi taksi kako bi ga navodno prebacio do iznajmljenog apartmana na Dorćolu, u Ulici Žorža Klemansoa, gdje se uputio da nešto uzme, pišu Novosti.

Nagađa se da li je riječ o novcu ili nečem drugom. Ovakav zaključak se može izvući na osnovu onoga što su njegovi drugovi ispričali istražnim organima, ali i prijateljima u Hrvatskoj. Iako iznajmljeni stan nije bio daleko, svega nekoliko kilometara, mladi Spličanin ne poznaje Beograd, te mu je navodno bilo teško da se snalazi, pa mu je najlakše bilo da do apartmana na Dorćolu dođe uz pomoć taksiste, kome bi dao adresu.

"Matej je planirao da se vrati u klub 'Gotik', jer mu je tamo ostala jakna", navodi sagovornik Novosti, koji je u kontaktu sa mladićima koji su sa Perišem došli u srpsku prestonicu na doček Nove godine.

"Njegov izlazak iz kluba usledio je posle naručivanja i plaćanja računa za dve flaše viskija, oko kojeg je izbio mali nesporazum. Navodno, Periš i njegovo društvo su naručili jednu, a isporučene su im dve boce, koje su morali i da plate."

Ovo je djelić mogućeg scenarija zašto je Periš u noć 31. decembra, nešto prije 1.43 izašao iz kluba i krenuo ka Karađorđevoj ulici, gdje je pokušao da zaustavi taksi. Taksista je kasnije izjavio da ga nije mogao primiti jer je išao na zakazanu vožnju. Matej je tada malo trčeći, a malo hodajući, prošao Travničku, a potom je ušao u Ulicu braće Krsmanović. Kamera, koja ga potom "hvata" je ona na restoranu "Savanova", na šetalištu ka Beogradu na vodi u 1.52.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...