SMIJE JOJ SE CIJELA REGIJA: Greška Darije Kisić Tepavčević odjeknula i u Hrvatskoj...

Ista je ubrzo nestala i ostale su tek dvije na kojima takve greške nisu uočene, ali prekasno jer se već proširila internetom.

  • Estrada

  • 18. Jan. 2022  18. Jan. 2022

  • 2

Darija Kisić Tepavčević na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je jasna pogreška koja joj se potkrala u fotošopu, a koju je i obrisala, ali prekrasno.

Srpbijanska ministrica rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Darija Kisić Tepavčević našla se u centru pažnje i u susjednoj Hrvatskoj, pa tako portal Dnevnik.hr piše kako je Vučićeva Ministrica na društvenim mrežama objavila fotografije s glasanja na referendumu u svojoj zemlji.

Naime, ministrica je objavila nekoliko fotografija na profilu na Instagramu, a njezini su pratitelji na jednoj od njih primijetili iskrivljena vrata u pozadini i zaključili da je pretjerala s obrađivanjem. Ista je ubrzo nestala i ostale su tek dvije na kojima takve greške nisu uočene, ali prekasno jer se već proširila internetom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...