SRBIJANSKA MINISTRICA DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ U PRIBOJU UČILA DA SPREMA HALVU: “Hvala Suada”

Uzela je šerpu i varjaču, izvadila brašno i ulje i sprema i to halvu

  • Regija

  • 05. Mar. 2023  05. Mar. 2023

  • 1

Ministrica za brigu o porodici Darija Kisić Tepavčević većinu radnog vremena provede na terenu s obzirom na resor koji sada vodi. Ali, uvijek je elegantna i dotjerana sa ukusom. Dosad ste je viđali na televiziji, na raznim događajima i tokom ministarskih obaveza, ali prije dva dana objavila je fotografiju iz kuhinje, prenosi Mondo.

Uzela je šerpu i varjaču, izvadila brašno i ulje i sprema i to halvu, orijentalni specijalitet koji je mnogima omiljeni slatkiš. Ministrica kaže i da dosad nije znala da je sprema, ali da je naučila u Priboju.

“Danas su me divne dame iz udruženja ‘Sačuvajmo selo’ u Priboju naučile da pravim halvu. Hvala Suada”, poručila je dr Darija na svom Instagram nalogu.

“Podijelite recept da pokušamo i mi”, “Darija slike iz Priboja moraju svakog oduševiti vidi se da si svestrana dama pozdrav u Srbiji iz Mostara”, “Za sve si sposobna ljepotice”, “Na sve spremna, jer ima volju. To je valjda od dobre porodice. Srećno”, “Dobro jutro Darija prelijepa si i želim ti lijepo jutro i želim s tobom život I ALAVJU ALAVJU TEBE”, komentari na fotografiju su se samo nizali.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...