VUČIĆEVA MINISTRICA RODOM IZ SARAJEVA: Darija Kisić osvanula u hidžabu, fanovi na Instagramu u nevjerici…

Uz poštovanje prema tradiciji zemlje u kojoj se našla, ministrica, inače rođena u Sarajevu, odjenula je hidžab.

  • Estrada

  • 12. Jul. 2023  12. Jul. 2023

  • 3

Darija Kisić Tepavčević, ministrica za brigu o porodici i demografiju u vladi Srbije, boravi u posjeti Iranu, a svoje pratioce na Instagramu jučer je iznenadila svojim stajlingom.

Uz poštovanje prema tradiciji zemlje u kojoj se našla, ministrica, inače rođena u Sarajevu, odjenula je hidžab.

„Zadovoljstvo mi je što sam imala priliku da u razgovoru sa potpredsjednicom Islamske Republike Iran za pitanja žena i porodice Enzih Khazali u Teheranu predstavim mjere populacione politike Republike Srbije koje su, na radost svih nas, počele da daju dobre rezultate. Iskreno vjerujem da će razmjena znanja i iskustva, novih istraživanja i primjera dobre prakse biti veoma značajni za dalju saradnju i poboljšanje demografske slike obje zemlje“, poručila je ona u objavi na Instagramu.

Uslijedili su brojni komentari.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...