SAMO ZA ODABRANO TRŽIŠTE: Volkswagen otkrio izgled unaprijeđene verzije automobila koji je bio hit na Balkanu…

Ugrađen je 1,4-litreni TSI motor sa 150 KS i 250 Nm okretnog momenta. Kineski joint venture VW-SAIC počet će prodavati ovaj automobil u proljeće.

  • Auto

  • 19. Jan. 2022  19. Jan. 2022

  • 0

Veliko kinesko tržište, ekonomski napredak i sve bogatija srednja klasa traži i moderne automobile, a jedan od njih je Volkswagen Lamando.

alt

Iza ovog imena krije se vozilo koje bi u Evropi bilo nova Jetta, da ga prodaju ovdje. Sad je predstavljena druga generacija, nazvana Lamando L. S 4784 milimetara dužine, automobil je 20 cm duži od prve generacije Lamanda. Kao što vidite, uzori su električni Volkswagenovi modeli, a ova limuzina ili liftback je poprilično atraktivno vozilo, iznutra i izvana. 

alt

Lamando L standardno dobiva stražnji multilink ovjes i dolazi opremljen Beats zvučnim sistemom, head-up zaslonom, krovnim otvorom, DSG mjenjačem, električnim prednjim sjedalima i prilagodljivim tempomatom.

alt

Ugrađen je 1,4-litreni TSI motor sa 150 KS i 250 Nm okretnog momenta. Kineski joint venture VW-SAIC počet će prodavati ovaj automobil u proljeće.

  • Tagovi:

  • vw

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...