"KAKVO PONIŽENJE ZA ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BiH...": Vukanović u nevjerici nakon što je Dodik potpisao koalicijski sporazum s novom strankom...

"Ovo je samo jedan u nizu primjera koji pokazuju zašto je neophodno osloboditi institucije iz ruku neodgovornih, korumpiranih i bahatih, koji misle da na silu, papcima i političkom korupcijom vječno mogu ostati na vlasti", poručuje Vukanović.

  • Mini market

  • 20. Jan. 2022  20. Jan. 2022

  • 0

"Da je Republika Srpska pala na najniže i potonje grane pokazuje i tužna slika na kojoj Milorad Dodik i Željka Cvijanović potpisuju nekakav 'sporazum' sa fiktivnom strankom na papiru, nekakvim 'PDP-om 1999', propalog projekta Tihomira Gligorića iz Doboja. Kakvo poniženje za nekad ugledne i važne funkcije predsjednika RS-a i člana Predsjedništva BiH, da se fotografišu sa marginalcima koji ne mogu dobaciti do par stotina glasova", piše na svom blogu zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović.

alt

alt

"Pored nekog marginalca, advokata iz Doboja i poslušnika Obrena Petrovića, koji je ranije bio na zadatku službe kao predsjednik Gradskog odbora PDP-a u Doboju, predsjednica RS-a i član Predsjedništva BiH ponosno se slikaju sa grobarom Željeznica Srpske i otpadnikom iz DNS-a Slavkom Gligorićem, uhljebom koji mjesecima kruži oko Dodika i vlasti kao mačka oko sira, traži neko namještenje i funkciju nakon što je smijenjen sa funkcije direktora Željeznica Srpske i Nešić ga isključio iz DNS-a", piše Vukanović.

alt

"Gligorić je, kao i mnogi, nakon decenija na funkcijama, postao ovisnik od vlasti, fotelje i funkcije jer nije lako poslije nekoliko decenija iskliznuti iz fotelje i izgubiti brojne privilegije. Ovo je samo jedan u nizu primjera koji pokazuju zašto je neophodno osloboditi institucije iz ruku neodgovornih, korumpiranih i bahatih, koji misle da na silu, papcima i političkom korupcijom vječno mogu ostati na vlasti", poručuje Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...