VRLO JEDNOSTAVNO, SOFISTICIRANO I ELEGANTNO: Catherine Middleton ponovo oduševljava odabirom odjevnih kombinacija (FOTO)

Catherine Middleton vješto spaja skuplje modne komade s jeftinijima, pa je tako za posjet muzeju Foundling u Londonu nosila metalne naušnice iz trgovine Accessorize, čija je cijena sedam funti.

  • Žena

  • 20. Jan. 2022  20. Jan. 2022

  • 0

Catherine Middleton i princ William odradili su svoju prvu zajedničku dužnost u 2022. godini. Kraljevski par posjetio je muzej Foundling u Londonu, kojem je Catherine pokroviteljica. Muzej je posvećen historiji bolnice Foundling, prvoj dječijoj dobrotvornoj ustanovi u Velikoj Britaniji osnovanoj 1739. kao dom za djecu čiji se roditelji nisu mogli brinuti za njih.

Posjet muzeju Catherine i William iskoristili su kako bi saznali više o sektoru briige te upoznali predstavnike iz cijelog sistema, uključujući i pojedince s izravnim iskustvom života u skrbi, među kojima su i neke poznate osobe iz britanskog kulturnog života, poput pjesnika Lemna Sissayja i pisca Allana Jenkinsa.

Ovom prilikom, Catherine Middleton izabrala je outfit koji je vrlo jednostavan, sofisticiran i elegantan. Kombinacija crne dolčevite i tamnih hlača trapez kroja klasik je s kojim se ne može pogriješiti, a vojvotkinja od Cambridgea dolčevitu je kombinirala s trapezicama na crtu koje često nosi. Riječ je o modelu hlača luksuznog britanskog brenda Jigsaw, čija je cijena 130 funti (oko 1.175 kuna), koje vrlo lijepo izdužuju noge i čitavu figuru, a za ovu priliku Catherine ih je nosila uz tamnoplave salonke od brušene kože s debljom blok-petom, piše zadovoljna.hr.

Catherine Middleton u hlačama koje izdužuju figuru - 4Catherine Middleton trapezice brenda Jigsaw nosi uz tamnoplave salonke od brušene kože (Foto: Profimedia)

Stilsko je pravilo da se trapezice nose uz visoke potpetice, koje dodatno izdužuju i proljepšavaju figuru, a lijepo pristaju svim konfekcijskim veličinama. Vrlo jednostavan, elegantan plavi kaput savršeno se uklopio u stajling, a i njega je vojvotkinja već nosila, posljednji put u januaru 2020. godine.

Catherine Middleton vješto spaja skuplje modne komade s jeftinijima, pa je tako za posjet muzeju Foundling u Londonu nosila metalne naušnice iz trgovine Accessorize, čija je cijena sedam funti.

Catherine Middleton u istom plavom kaputu u siječnju 2020. godineCatherine Middleton u istom plavom kaputu u januaru 2020. godine (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...