UMRLA BRAĆA BOGDANOFF: Korona ih pokosila za samo nekoliko dana; nisu bili vakcinisani (VIDEO)

Ni u jednom od slučaja, porodica nije htjela komentirati uzroke.

  • Hronika

  • 23. Jan. 2022  23. Jan. 2022

  • 1

Pripadnici francuskog džet seta, poznata braća Grichka i Igor Bogdanoff preminula su od koronavirusa

"Igor Bogdanoff je preminuo 3. januara 2022. godine uz svoju porodicu", napisali su njegovi najmiliji u saopćenju koje je novinarima poslao agent, prenosi MSN News.

Njegov brat blizanac Grichka preminuo je 28. decembra nakon što je više dana proveo u komi u bolnici.

Ni u jednom od slučaja, porodica nije htjela komentirati uzroke, međutim rođaci su potvrdili da je preminuo od posljedica zaraze koronavirusom uz napomenu da nije bio vakcinisan.

Od sredine decembra hospitalizovan je i Igor Bogdanoff.

Braća su postali popularni 1980-tih godina kroz jednu od prvih naučno-fantastičnih serija u Francuskoj zvanu "Temps X" na kanalu TF1, gdje su gledaoci rado pratili njihove dogodovštine u posebnim, futurističkim odijelima.

Mnogi su im se i rugali zbog načina na kojima su im transformisana lica, vjerujući da su podvrgavani brojnim plastičnim operacijama, no oni su se nazivali "vanzemaljcima".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...