MUP KANTONA SARAJEVO ISTRAŽUJE NAVODE O PREKOMJERNOJ UPOTREBI SILE ZORANA ČEGARA: Zamjenik komandanta specijalne jedinice FUP-a udarao radnika na parkingu?

Snimak nastao 10. januara ove godine prikazuje incident u kojem policijski službenik, navodno Zoran Čegar, udara radnika na parkingu.

  • Vijesti

  • 26. Jan. 2022  26. Jan. 2022

  • 2

Uprava policije MUP-a Kantona Sarajevo večeras je saopštila kako se "poduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti" u vezi sa snimkom na kojem navodno zamjenik komandanta Specijalne jedinice FUP-a Zoran Čegar udara mladića na jednom sarajevskom parkingu.

Iz Uprave policije su naveli “da raspolažu sa saznanjima da se predmetno postupanje lica u policijskoj uniformi dogodilo na području Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a KS, po službenoj dužnosti, shodno uputama i nalogu nadležnog tužitelja Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, poduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti vezanih za ovaj događaj”.

Dodali su kako će o  “rezultatima istih upoznati javnost”.

Snimak nastao 10. januara ove godine prikazuje incident u kojem policijski službenik, navodno Zoran Čegar, udara radnika na parkingu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...