AMRA DŽEKO: "Kad mi je Edin rekao da prelazi u Inter plakala sam..."

Govorila je potom o svom suprugu i otkrila neke detalje koji će možda zanimati njegove fanove.

  • Show

  • 30. Jan. 2022  30. Jan. 2022

  • 0

Supruga kapitena BiH i napadača Intera Edina Džeke Amra govorila ja za italijanske medije o životu u Rimu, selidbi u Milan, svom suprugu i novom klubu…

Bračni par Džeko je u Rimu proveo šest godina dok je Edin branio boje Rome, a onda je uslijedila selidba.

"Kada mi je rekao da prelazi u Inter plakala sam. Rim je bio naša kuća već šest godina i kako zaboraviti svoj dom. Ali sam bila sretna zbog njega jer je dobio veliku priliku u karijeri", rekla je Amra.

"Ja i djeca smo se privikli na najbolji mogući način. Milano je lijep i ponuda je bogata. Milano dozvoljava da se često vozimo u automobilu, a sa autom možemo i do Sarajeva", kaže Amra Džeko.

Govorila je potom o svom suprugu i otkrila neke detalje koji će možda zanimati njegove fanove.

"Nema nijednu tetovažu, sluša bosansku i latino muziku, a omiljeno jelo mu je tipična bosanska kiflica. Nutricionističku edukaciju prenosimo i na našu djecu. Kada imaš 36 godina i igraš na visokom nivou moraš pratiti svaki detalj", kaža Amra, te otkriva šta se Džeki sviđa u vezi Intera.

"To je svlačionica. I meni isto. Ostavio je prijatelje u Rimu, sada ih pronalazi ovdje. Tu je dobra grupa bivših Jugoslovena. Kolarov, Perišić, Brozović, Handanovič, svi žive blizu..", rekla je Amra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...