NENAD PERIŠ OTKRIVA DA DOJAVE STIŽU SVAKODNEVNO: "Provjerava se je li Matej viđen u Münchenu, svaki..."

U potragu i provjeru informacija uključen je i MUP RH, koji provjerava informaciju iz Njemačke po kojoj je Matej navodno viđen u Münchenu.

  • Hronika

  • 17. Feb. 2022  17. Feb. 2022

  • 4

Matej Periš nestao je u Beogradu prije 48 dana, a još nema novih informacija koje bi mogle ukazati na to što se točno dogodilo u noći nestanka, s 30. na 31. decembra prošle godine.

U potragu i provjeru informacija uključen je i MUP RH, koji provjerava informaciju iz Njemačke po kojoj je Matej navodno viđen u Münchenu.

"Razgovarao sam s hrvatskom policijom i rekli su mi da još uvijek nisu dobili informaciju iz Njemačke je li prije nekoliko dana meni nepoznata žena u Münchenu zaista vidjela Mateja dok je navodno na bankomatu u blizini bivšeg restorana 'Dalmacija' podizao novac.

Svaki dan dobivamo nove neprovjerene informacije, pa smo tako dobili i informaciju da se Matej nalazi na jednoj lokaciji ovdje u Beogradu. I to smo provjerili, međutim, informacija nije bila točna", rekao je za Slobodnu Dalmaciju Nenad Periš, Matejev otac.

Podsjetimo, Hrvatica L. A. je prije nekoliko dana na Instagramu objavila da je u Münchenu vidjela mladića koji jako sliči Mateju Perišu. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...