DETEKTIV OTKRIO NOVE DETALJE U SLUČAJU NESTANKA MATEJA PERIŠA: "Tu noć u Gotiku su pjevali navijačke pjesme, a onda je..."

Srbijanski detektiv ima još jednu teoriju u nestanku Splićanina.

  • Hronika

  • 19. Feb. 2022  19. Feb. 2022

  • 1

Privatni detektiv Braca Zdravković rekao je da je pričao sa jednim taksistom koji mu je otkrio da poznaje ljude koji rade kao obezbjeđenje u klubu Gotik u kome je bio Matej Periš za kojim srpska policija i dalje traga.

"Znam ljude koji rade u obezbjeđenju Gotika, neke od njih i vozim. Od njih sam čuo sljedeće – Matejeva grupa iz Splita bila je za istim stolom sa grupom koja je došla iz Zadra. Oni su se veselili, pili i provodili. U jednom trenutku su počeli da se prepucavaju tako što su pjevali navijačke pjesme sa jednom drugom grupom gostiju koja je stajala za susjednim stolom. U jednom momentu je došlo do manjih incidenata. Nije bilo fizičkog obračuna, ali je cijela situacija bila naelektrisana. Četiri puta su pripadnici obezbjeđenja kluba prilazili da smire situaciju", prepričao je Zdravković riječi taksiste sa kojim je razgovarao.

Napominje da je te večeri i vlasnik Gotika bio tu i da nije želio nikave incidente u svom klubu posebno ne uoči proslave Nove godine. Zato je četiri puta i slao obezbjeđenje koje je na kraju uspjelo da smiri situaciju. Tako da, kaže Zdravković, nikakva tuča ne može biti razlog Matejevog izlaska iz kluba.

"Taksista mi je rekao i da ne može da vjeruje da od kluba Gotik do Savanove, gdje je razdaljina ima 1.500 metara, nema nijedne patrole u noćnim satima pred Novu godinu, ističući da su ovi klubovi i običnim danima pokriveni od strane operative", rekao je Zdravković.

Podsjetimo, Zdravković je svojevremeno i analizirao zbog čega je Matej imao potrebu da izađe iz kluba kao i koju grešku je napravio taksista u čije vozilo je pokušao da uđe Periš. On je rekao da ne može sa sigurnošću da tvrdi da li su on i njegovo društvo konzumirali neke narkotike te večeri. Ali ako jesu, kaže on, onda to policija odlično zna.

"Nemoguće je da od njih samo Matej Periš koristi narkotike, a ostali piju limunadu. Oni su konzumirali svi isto piće i isto su se provodili. Ako nije tako onda to veliko društvance krije neku veliku tajnu, onda su Mateju nešto stavili u piće ako je samo on bio drogiran. A zašto bi to uradili njegovi drugovi iz djetinjstva? Ta mogućnost se odbacuje", rekao je Zdravković.

On navodi jednu od mogućnosti zbog čega je Matej mogao da odluči da napusti klub i društvo.

"Možda želja za boljim provodom koji bi bio tajna za sve druge sem za njega. To je možda zato jer se plašio da bi neko od društva prenio njegovu tajnu njegovoj djevojci u Splitu. I možda bi zbog toga njihova veza pukla. Možda mu je neka djevojka dala prijedlog da odu negdje da se provedu. A taj dobar provod zna da bude uz konzumaciju raznih narkotika. Jedna od pretpostavki je da mu je neka djevojka rekla evo ti adresa i u toliko i toliko sati ćeš biti u ovom hotelu. Najvjerovatnije je društvu rekao da ide samo do toaleta. Jaknu ostavlja da ne bi bio sumnjiv. Cilj mu je bio da čim izađe uhvati prvi taksi i ode do tog hotela. Počeo je da trči da što prije stigne do tog mjesta", rekao je Zdravković na youtube kanalu „Agamemnom production“.

Prema njegovim riječima to što taksista nije stao Perišu je veoma razumljivo, i tvrdi, da bi uradio istu stvar.

"Da sam taksista da me je neko tako zaustavio pobjegao bih glavom bez obzira. S tim što bih ja obavijestio svoju centralu da me je zaustavio mladić u majci koji je bio sumnjiv. To bih uradio da bi centrala obavijestila intervetnu policiju. To je jedino što zamjeram taksisti jer je vidio da se radi o nečem čudnom", rekao je Zdravković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...