SEVERINA ODRŽALA MODNU LEKCIJU: Na premijeri u zagrebačkom HNK pojavila se u elegantnom crnom izdanju (FOTO)

Za svečani događaj pjevačica je izabrala midi crnu pletenu haljinu koju je uparila s clutch torbicom i salonkama, a cijelu kombinaciju podigla je upečatljivim detaljem na remenu.

  • Žena

  • 22. Feb. 2022  22. Feb. 2022

  • 1

Jedan od najstarijih i najpoznatijih klasičnih baleta "Giselle" premijerno je ovih dana izveden u zagrebačkom HNK. Predstava je privukla brojna poznata lica među kojima se najviše isticala pjevačica Severina koja je još jednom potvrdila da je modno nepogrešiva.

image

Pjevačica se na premijeri baleta pojavila u crnoj kombinaciji 'od glave do pete'.

Pjevačica se na premijeri pojavila u elegantnom crnom izdanju - uskoj haljini dužine ispod koljena s puf rukavima, blagim dekolteom i upečatljivom sjajnom kopčom na remenu koja je razbila monotoniju crnog.

Severina koja maestralno bira modne kombinacije ovoga puta strogo se držala crne, a outfit je upotpunila malom crnom clutch torbicom i salonkama na "špic", piše Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...