JURGEN KLOPP, TRENER LIVERPOOLA: Moji bivši igrači vjerovatno su sada u ratu; Izgleda da ne možemo zaustaviti Putina, ali barem mu možemo...

Umjesto slavlja, Klopp je pričao o ratu koji vodi Vladimir Putin.

  • Sport

  • 01. Mar. 2022  01. Mar. 2022

  • 0

Jurgen Klopp nije mogao slaviti Liga kup osvojen nakon duge drame penala protiv Chelseaja. Umjesto slavlja, Klopp je pričao o ratu koji vodi Vladimir Putin.

"To mi je van svake pameti. Imam 54, skoro 55 godina i ne mogu razumjeti kako jedna odrasla osoba može dovesti cijeli svijet u takvu situaciju, posebno ljude u Ukrajini. Poznajem mnogo sjajnih Ukrajinaca i Rusa. Očito se ne radi o ljudima, to je rat jednog zaista lošeg čovjeka", rekao je Klopp i nastavio:

"Moramo pokazati solidarnost. Tako je uvijek u mračnim vremenima, potrebni su vam trenuci u kojima možete razmišljati o nečemu. To je zaista teško podnijeti. Posljednjih sedam dana svi smo stalno na telefonu. Moji bivši igrači vjerovatno su sada u ratu, ne znam tačno jesu li se svi vratili kućama."

Za kraj je poručio: "Izgleda da ne možemo zaustaviti Putina, ali barem mu možemo napraviti više problema nego što je očekivao. Možda to pomaže ljudima u Ukrajini."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...