NIJE SLUŠAO BREGU I TIFU: Lovac u "Potjeri" nije znao iz koje pjesme Bijelog dugmeta su ovi stihovi...

No lovac je na kraju ipak sustigao ekipu.

  • Show

  • 08. Mar. 2022  08. Mar. 2022

  • 2

U posljednje emitiranoj HTV-ovoj "Potjeri" lovac Krešimir Sučević Međeral (42) zapeo je odmah na početku i to na stihu  pjesme Bijelog dugmeta. Unatoč tome stigao je Andreu i Dejvida u završnoj potjeri.

"U kojoj pjesmi Bijelog dugmeta jutro i onako pokvari sve?", glasilo je pitanje, a lovac se odmah predao jer nije znao o kojoj se pjesmi radi.

24sataScreenshot

Radi se o pjesmi "Padaju zvijezde", a Andrea i Dejvid su se za razliku od lovca odmah sjetili starog hita sarajevskog benda i Krešu vratili jedan korak unazad.

Zbog tog pitanja Krešo je ostao sedam koraka iza Andreje i Dejvida koji su igrali za 111.000 kuna. No lovac je na kraju ipak sustigao ekipu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...