UPOZORENJE IZ SARAJEVA: "Ovo je igra sa Javnim servisom, ili povratak na broj 3 - ili bojkot Telemacha..." (VIDEO)

Udaranje na javni servis je udaranje na državu, kažu brojna boračka udruženja koja od Telemacha zahtijevaju da Federalnu televiziju vrati na mjesto koje joj i pripada.

  • Društvo

  • 09. Mar. 2022  09. Mar. 2022

  • 3

"Bez kontrole, monopolom, bogaćenjem većinom od pretplatnika iz Federacije, profitom od gotovo 100 miliona godišnje, Telemach udario na Javni servis Federacije.

Od tri javna servisa u državi, gdje svaki ima svoje mjesto, ulogu i poziciju, Telemach već dugo udara na Javni servis Federacije, a udaranje na javni servis je udaranje na državu", kažu brojna boračka udruženja koja od Telemacha zahtijevaju da Federalnu televiziju vrati na mjesto koje joj i pripada.

Telemach se ne igra s javnim servisom, recimo, Hrvatske i Slovenije - tamo su na broju 1, a tamo niti se može niti se smije igrati s javnim servisima, javlja FTV.

Hoće li Telemach na zahtjev brojnih boračkih udruženja vratiti Federalnu televiziju na broj 3 ili će i dalje davati prednost televizijskim stanicama iz Srbije i Hrvatske u odnosu na Javni servis građana BiH ili će uslijediti masovni bojkot Telemacha!?

Više u prilogu Federalne televizije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...