"SB" NA LICU MJESTA: OSCE i Interresorna grupa o izmjenama Izbornog zakona BiH, pogledajte šta se jutros događalo u državnom parlamentu... (FOTO)

U fotogaleriji pogledajte šta je naš reporter jutros zabilježio na licu mjesta!

  • Vijesti

  • 09. Mar. 2022  09. Mar. 2022

  • 0

Potpredsjednik Parlamentarne skupštine OEBS-a i specijalni predstavnik za jugoistočnu Evropu Azay Guliyev boravi u višednevnoj zvaničnoj posjeti Bosni i Hercegovini, u okviru koje je posjetio i Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine.

Guliyev je održao sastanak sa članovima kolegija Predstavničkog doma i Doma naroda PSBiH i sastanak sa članovima Interresorne radne grupe za izmjenu izbornog zakonodavstva BiH.

Podsjećamo, 15. februara 2022. godine, predstavnicima OSCE-ovog Ureda za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) upućen je apel za nastavak razgovora bh. zvaničnika o izmjenama Izbornog zakona Bosne i Hercegovine (BiH), radi jačanja demokratije i integriteta izbornog procesa u BiH.

U fotogaleriji pogledajte šta je naš reporter jutros zabilježio na licu mjesta!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...