SVI DOKAZI UKAZUJU NA DŽONIĆA: Mještani Moravca već šest mjeseci pričaju o strašnom porodičnom zločinu

Osim Gorana Džonića u pritvoru su bila i dvojica njegovih sinova koje je neodgovornim izjavama i ponašanjem doveo u vezu sa zločinom.

  • Hronika

  • 13. Mar. 2022  13. Mar. 2022

  • 0

Đokiće je mogao da ubije samo Goran Džonić, jedino je u njega Goran Đokić imao toliko povjerenje da ga noću poveze kolima. Sve je jasno, samo da još to potvrde i istražni organi.

Ovim riječima jedan mještanin Moravca komentariše utisak stanovnika ovog aleksinačkog sela o istrazi monstruoznog ubistva Gorana, Gordane i Lidije Đokić iz Aleksinca, koja je ušla u šesti mjesec i uskoro bi trebalo da bude okončana.

Od početka svi tragovi ukazuju na Gorana Džonića, Đokićevog brata od tetke, koji je pokušao da za zločin optuži braću Kostadina i Aleksandra Miloševića poznate pod nadimkom Jojke, ali su oni pušteni iz pritvora 1. marta, jer ništa od prikupljenih dokaza ne ukazuje da može postojati sumnja da su to i počinili.

Osim Gorana Džonića u pritvoru su bila i dvojica njegovih sinova koje je neodgovornim izjavama i ponašanjem doveo u vezu sa zločinom, ali se ne isključuje mogućnost da i oni uskoro budu pušteni da se brane sa slobode, jer za sad nema indicija da su umiješani u ubistvo.

"Milan je te noći između 26. i 27. septembra bio na poslu u vatrogasnoj stranici. Vidio sam ga kada se probudio i siguran sam da se tako ne ponaša čovjek koji je uradio bilo šta loše. Bio je potpuno opušten, normalan, ni traga od bilo kakvog neuobičajenog ponašanja. On je veoma fin čovjek i mogu da zamislim koliko mu je sve ovo teško palo. Što je najgore, zbog svega što se pisalo i pričalo, bit će teško i njemu i bratu kad izađu iz pritvora", kaže jedan Milanov kolega.

Petorica vatrogasaca potvrdila su u tužilaštvu da je Milan u noći ubistva bio na poslu i da nije odlazio nigdje, a alibi Stefana Džonića su potvrdila petorica vojnika iz Vojske Srbije koji su svjedočili da je u to vrijeme bio u bazi u Bujanovcu.

"Milan je tih i povučen, Stefan je malo drzak, ali nije loš. Siguran sam da nema nikakve veze sa zločinom i da novac koji je nađen u njegovom voćnjaku nije on zakopao tu jer tada i nije bio kući. To treba pitati njegovog oca", kaže jedan Moravčanin.

Očekuje se da u tužilaštvo pristignu rezultati vještačenja dva telefona Stefana Džonića, pa se pretpostavlja da je to razlog što je sa bratom još uvijek u pritvoru.

Đokići su ubijeni 27. septembra kada su iz Moravca krenuli ka Aleksincu. Mjesto ubistva na Dudinim Barama i nakon više od pet mjeseci i dalje izgleda jezivo. Mjesto na kojem se vide tragovi paljenja, okruženo je policijskim trakama, još uvijek su vidljivi tragovi policijskog uviđaja kraj rupe u koju su ubačena spaljena tijela. Za sada svi prikupljeni dokazi da zločinom povezuju samo Gorana Džonića, piše Blic.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...