NEBOJŠA VUKANOVIĆ O NENADU NEŠIĆU: "Danima izbjegava da se suočimo u TV duelu, a sada je pobjegao u Salzburg na skijanje" (VIDEO)

"Kako je krenulo, možda duel bude na austrijskoj državnoj televiziji ORF", kaže Vukanović.

  • Politika

  • 13. Mar. 2022  13. Mar. 2022

  • 0

"Danima i mjesecima čestiti i pomalo pošteni lider DNS-a i opozicionar Nenad Nešić poziva na TV duel na nekoj od 'srpskih' televizija, iako je ranije odbio da učestvuje u njima, al' ponovo svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju propadoše! Od duela nema ništa jer nema čestitog Nešića, iako je koliko juče tvrdio da je spreman i da me čeka kao zapeta puška", napisao je na svom blogu političar Nebojša Vukanović.

"Novinar Dabor Stanković sa ATV-a predložio je, u dogovoru sa Nešićem, da duel organizujemo uživo, a iako ne smatram ATV nekom srpskom već prije svega dvorskom televizijom bliskoj vladajućoj porodici i stranci, pristao sam pod uslovom da duel bude uživo i da imamo jednako vrijeme, da ne kažu kako sam se tobože uplašio silnog opozicinara, ali izazivača nema!

Stanković me je obavjestio da je Nešić u Salsburgu, da neće naredne sedmice biti na ovim prostorima i da duel može da se organizuje za 10-ak dana, pod istim uslovima. Čudno je da me Nešić preko SRNE, RTRS-a, ATV-a i drugih režimskih medija dan ranije poziva na 'opozicioni' duel, da biram mjesto za megdana, a onda utekne u Austriju, vjerovatno da vidi da li je korona pogodila i ostavila posledice na turizam i planine u Austriji! Kako je krenulo, možda duel bude na austrijskoj državnoj televiziji ORF!

Možda Nešić proba nove pancerice i dođe odmoran iz Austrije, taman svjež i oran za duela sa čistog vazduha i planinskog sunca, a možda na odmoru pohvata nova iskustva i rad hotela, pa ih prenese svom kumu i bratskoj kompaniji 'Ledžend', koji je otvorio kompleks hotela i apartmana na Obućina Barama na Jahorini."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...