NENAD PERIŠ SE VRATIO KUĆI: "Učinili su sve ne bi li pronašli Mateja, ali nažalost..."

"Morao sam se vratiti u Split jer u Beogradu više nisam mogao izdržati tu neizvjesnost. Ali vratit ću se u Beograd pronaći moga Mateja", kazao je Periš.

  • Hronika

  • 15. Mar. 2022  15. Mar. 2022

  • 0

Nenad Periš, otac Splićanina Mateja Periša koji je nestao u Beogradu dan uoči Nove godine, vratio se u Split.

"Morao sam se vratiti doma. Tu mi je familija, kćerke, morao sam se vratiti da bih pokušao nastaviti s onim životom koji je nekada vodio Nenad Periš. Samo, to više nikad neće biti isti Nenad Periš, to je neki drugi čovik. Moje srce je ostalo s mojim sinom, u Beogradu, u koji ću se vratiti kako bih nastavio tražiti moga Mateja. U kontaktu sam sa srbijanskom policijom, koja je, moram još jednom istaknuti obavila veliki posao više nego profesionalno. Učinili su sve ne bi li pronašli Mateja, ali nažalost za sada nemamo nikakve nove informacije", rekao je Nenad za Slobodnu Dalmaciju.

Cijelo jutro proveo je među svojim kolegama na Higijenskom.

"Što ću, pričao sam malo s kolegama i ravnateljicom dr. Karin. Suze su navirale i njima i meni, sve moje kolege sa mnom prolaze ove teške trenutke, kao i veliki broj ljudi koje uopće ne poznajem.

Morao sam se vratiti u Split jer u Beogradu više nisam mogao izdržati tu neizvjesnost. Ali vratit ću se u Beograd pronaći moga Mateja", kazao je Periš.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...