CENTAR GRADA NA METI AGRESORA: Rusi raketirali shopping centar u Kijevu - ima mrtvih, nadzorna kamera snimila trenutak udara (VIDEO)

U objavi na Telegramu gradonačelnik Vitalij Kličko rekao je da vatrogasci još uvijek gase veliki požar na mjestu napada.

  • Svijet

  • 21. Mar. 2022  21. Mar. 2022

  • 1

Ruske agresorske snage sinoć su raketirale shopping centar u Kijevu koji se nalazi usred rezidencijalnog područja grada.

Hitne službe objavile su da su u raketiranju poginule najmanje četiri osobe. U objavi na Telegramu gradonačelnik Vitalij Kličko rekao je da vatrogasci još uvijek gase veliki požar na mjestu napada.

The video from a security camera of the Retroville shopping mall in Kyiv allegedly shows the recent attack in the capital's Podil district.

Video: Proof of war in Ukraine/Telegram pic.twitter.com/6vTiQKhXOW

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...