DIV IZ ŽIVINICA U CENTRU SKANDALA: Jusuf Nurkić izgubio živce, pogledajte šta je učinio navijaču...

Portland Trail Blazersi su sinoć poraženi od Indiane rezultatom 129:98.

  • Šareni svijet

  • 21. Mar. 2022  21. Mar. 2022

  • 0

No iako nije igrao u ovom meču, Jusuf Nurkić u centru je pažnje zbog manjeg incidenta.

Naime, jedan od navijača Indiane je, prema svemu sudeći, provocirao našeg košarkaša tokom cijelog toka meča. U jednom trenutku, Bosnian Beastu je to bilo previše pa se uputio kako bi se suočio sa mladima navijačem Pacersa.

Nakon par razmijenjenih riječi, Nurkić je oteo telefon iz ruke navijača, koji je sve snimao i bacio ga, nakon čega su intervenisali pripadnici securityja.

Incident je prošao bez fizičkog kontakta, ali iz snimka je očito kako je Nurkić izgubio živce, što je za njega nekarakteristično. Inače u NBA-ju ove godine zabilježeno je više slučajeva u kojima su igrači tražili intervenciju sigurnosne službe zbog uvreda i drugih provokacija koje dolaze sa tribina. Većina njih vezana je za utakmice LA Lakersa, ali NBA košarkaši tvrde da to, nažalost postaje sve češća praksa u dvoranama širom SAD-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...