JENNIFER LOPEZ ODABRALA: Haljina razotkrila njenu fit figuru kojom se samoprozvana ovisnica o tjelovježbi jako ponosi (FOTO)

Nastup je odradila u uskom crnom kombinezonu, a nagradu je primila u haljini francuskog dizajnera Stephanea Rollanda.

  • Žena

  • 24. Mar. 2022  24. Mar. 2022

  • 0

U losanđeleskoj dvorani Shrine Auditorium održana je dodjela muzičkih nagrada radijske mreže iHeartRadio. Glavna zvijezda dodjele bila je Jennifer Lopez koja je dobila priznanje za muzičku ikonu.

"Voljela bih da vam mogu reći kako su mi nagrade najvažnije, ali to nije istina. Nemojte misliti kako ne cijenim te stvari jer stvarno cijenim, ali ne radim zbog toga ovaj posao. Radim ga zbog vas. Zbog ljubavi koju mi dajete i načina na koji me puštate u svoj život. To mi najviše znači. Vi ste zaslužni za sve. Vi ste ostvarili moje snove. Hvala vam što ste vjerovali u mene čak i kada ja nisam. Hvala vam što ste me naučili ko sam ja. Ikona! I samo da vam nešto kažem ja tek počinjem", poručila je emotivna J. Lo svojim obožavateljima.

Počastila ih je i sjajnim nastupom na dodjeli na kojoj je nosila čak tri odjevne kombinacije.

Jennifer Lopez na dodjeli nagrada iHeartRadioJennifer Lopez na dodjeli nagrada iHeartRadio u kombinaciji Roberta Cavallija(Foto: Guliver Image)

Na crvenom tepihu pozirala je fotografima u kombinaciji s potpisom modne kuće Roberto Cavalli. Odabrala je baršunaste hlače i top u zagasitoj nijansi zelene boje te pripadajući ogrtač sa životinjskim uzorkom.

Jennifer Lopez na dodjeli nagrada iHeartRadioJennifer Lopez na dodjeli nagrada iHeartRadio (Foto: Profimedia)

Nastup je odradila u uskom crnom kombinezonu, a nagradu je primila u haljini francuskog dizajnera Stephanea Rollanda.

Jennifer Lopez u haljini Stephanea RollandaJennifer Lopez u haljini Stephanea Rollanda (Foto: Afp)

Dugačka zelena kreacija na prvi pogled djeluje kao spoj trikoa i haljine. Model s jednim rukavom ima otvorena leđa i duboki dekolte, a donji dio je proziran.

Jennifer Lopez na dodjeli nagrada iHeartRadio u haljini Stephanea RollandaJennifer Lopez na dodjeli nagrada iHeartRadio u haljini Stephanea Rollanda (Foto: Afp)

J. Lo je često meta kritika zbog senzualnih i otvorenih odjevnih komada koje bira u glamuroznim prilikama, ali ona se time nimalo ne zamara. I ovaj put izgledala je fantastično u haljini koja je razotkrila njenu fit figuru kojom se samoprozvana ovisnica o tjelovježbi i teretani jako ponosi, piše Zadovoljna.hr.

Jennifer Lopez u haljini Stephanea RollandaJennifer Lopez u haljini Stephanea Rollanda (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...