PRVA VEOMA EMOTIVNA OBJAVA NENADA PERIŠA NAKON ŠTO SE VRATIO U SPLIT: "Sve bih dao da si..."

Podsjetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine u Beogradu, prenosi Mondo.

  • Hronika

  • 25. Mar. 2022  25. Mar. 2022

  • 0

Nenad Periš, nedavno se vratio u Split nakon nekoliko mjeseci boravka u Beogradu, a sada se prvi put oglasio na mrežama od nestanka njegovog sina Mateja.

Nenad Periš je objavio pjesmu Olivera Dragojevića “Trag u beskraju”, a posebno je izdvojio stihove “Sve bih dao da si tu”.

"Vratio sam se u Split, u moj grad, u moju porodicu. Ali ja sam još uvijek u Beogradu, srcem, i dušom i razmišljanjem. Međutim, život je takav da moram funkcionisati, imam svoju porodicu, svoga sina Mateja i moram sve te činjenice da stavim u realne okvire i nastaviti dalje. Apsolutno sam sa Matejom, koji je tu pored mene, u mojim mislima, u mom srcu, u našem srcu, u srcu moje porodice i ništa se nije promijenilo. Sve ono što sam tražio prvog dana kad sam došao u Beograd to i danas očekujem na udaljenosti od par stotina kilometara – rekao je Nenad Periš nedavno gostujući na Televiziji K1.

Podsjetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine u Beogradu, prenosi Mondo.

Bio je sa društvom u noćnom klubu Gotik, a zatim je napustio klub iz za sada nepoznatih razloga. Periša su nadzorne kamere snimile narednih desetak minuta, a potom mu se gubi svaki trag na šetalištu uz rijeku Savu, a potraga za mladićem i dalje traje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...