SKOČI FADILE, ZA ONE ŠTO TE VOLE: Evo kakvu je (kata)strofu napisao Fadil Novalić, nadahnut Mostarom i zagledan u Neretvu!

I tako premijer malo većeg bh. entiteta provodi mubarek dane - ili u sudnici ili u upoznavanju domovine.

  • Mini market

  • 06. Apr. 2022  06. Apr. 2022

  • 4

Doživotni premijer Federacije Fadil Novalić posljednje dvije godine svog mandata provodi uglavnom u sudnici Suda BiH gdje mu sude u velikoj aferi sumnjive nabavke respiratora.

No, premijer FBiH voli i prirodu, pa ga možete zateći na najvišem vrhu Bosne i Hercegovine, planini Maglić odakle nam je 25. novembra prošle godine čestitao Dan državnosti. Mjesec prije Maglića na Facebooku je objavio fotografiju s nepoznate lokacije gdje je pio vodu s izvora zaključivši (sam bez savjetnika?!) koliko je lijepa naša domovina.

Ipak, Novalić se uvijek trudi da "pomakne granice" što je pokazao najnovijom objavom na Facebooku 

Tako nam zagledan u Neretvu sa Starog Mosta poručuje:

"Da je Bosna od Dženneta dio, Mostar grad bi Džennet bašča bio..."

I tako premijer malo većeg bh. entiteta provodi mubarek dane - ili u sudnici ili u upoznavanju domovine.

 ("SB")

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...